Zo getest #2: Snelle zakjes

maandag 13 oktober 2014
Een handleiding die belooft én doet; 'snelle' zakjes maken die je voor vanalles en nog wat kunt gebruiken - denk geboortetraktatie, bij verjaardagen, opbergen klein gerief, ... i-de-aal bandwerkmateriaal.


Inclusief knippen en naaien rolden hier vijf zakjes vanonder de naaimachine op een luttel uurtje tijd. Met een beetje ervaring kan die tijd serieus verbetert worden. Iemand zin in een bandwerkje?


Meer test moois bij Fris&Vrolijk

9 opmerkingen:

 1. Leuk! ik maakte afgelopen weekend nog eens gebruik van mijn eigen tutorial, maar misschien volgend jaar deze eens proberen, ze zien er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik ken alles van bandwerkskes en zakskes jong :) Ik maakte er iets meer dan 100 toen Nena werd geboren :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Voor dat werkje heb ik nog altijd een torenhoge bewondering!

   Verwijderen
 3. Nu ben ik wel nieuwsgierig: is dat een rekkertje dat je in de tussennaad van het buitenstofje genaaid hebt, om het mee dicht te doen? En hangt het binnenstofje ("voering") op een of andere manier vast aan het buitenstofje? Dat lijkt mij nodig als je dat rekkertje errond doen, maar ik kan mij ook schromelijk vergissen. Ben namelijk nog De Ultieme Manier aan het zoeken om stropzakjes te maken voor mijn doopsuiker... :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Nog zo'n overtuiger om dat boek aan te schaffen ! (met al die verjaardagsfeestjes en bijhorend briefje)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. daar zeg je zoiets, voor geboortepresentjes... zo'n soort zakjes brachten hier uuuren bandwerk met zich mee :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah bandwerk, verstand op nul en gaan! Van het doopsuiker van Stan heb ik een carpaal tunnelsyndroom overgehouden van vilten vormpjes te knippen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Jolien maakte van 't weekend iets soortgelijk! In pakweg een kwartier, met een klein tikkeltje (aheum) begeleiding van mijn kant. Jep, met wat oefening kan dat gemiddelde serieus opgedreven worden!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je meeleest! Ik ben benieuwd te horen wat je van de maaksels denkt.

Zoeken in deze blog

Mogelijk gemaakt door Blogger.