Urban Hoodie

maandag 14 januari 2013
Urban Hoodie by Khadetjes
Als het feest is, en je hebt twee khadetjes rondlopen, dan moeten ze alletwee in het nieuw zijn hé. Voor zoonlief maakte ik deze kaptrui. Hij mocht zelf zijn stof kiezen - zijn keuze was voorspelbaar, hij is zot van oranje en zou het liefst niets anders dragen. Ik maakte het truitje al eens eerder, als kraamcadeautje en nu wou ik 'm graag omkeerbaar maken. Het is bij eens wens gebleven, want toen ik de buiten- en binnenstof aan elkaar vast gezet had, bleek dat ik de naden van de mouwen aan de verkeerde kant had zitten. Ach, die geflockte trein zal ik ooit wel nog eens kunnen gebruiken zeker.
Het enige waar ik niet zo tevreden mee ben, zijn de 'bobbelige naden' waar de boordstof en de mouw samenkomen. Tips om dat wat mooier af te werken, zijn meer dan welkom.
Patroon: Urban Hoodie van Heidi & Finn
Stof: tricot van Vincente van bij Sjiekebiele

2 opmerkingen:

  1. Een wat late reactie, maar ik ontdek net je blog... mocht je nog nood hebben aan een tip: het helpt bij mij altijd om er eens goed met stoom op te zitten. Negen van de tien keer zijn alle bobbels eruit!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je reactie! Ik denk dat het door de valse overlocksteek van mijn naaimachine komt, dat geeft een dikke boord waar je moeilijk kunt doorstikken. Stomen helpt niet. Och, ik maak er wel nog eens eentje ;)

      Verwijderen

Fijn dat je meeleest! Ik ben benieuwd te horen wat je van de maaksels denkt.

Zoeken in deze blog

Mogelijk gemaakt door Blogger.