Letterwerk

maandag 14 januari 2013
Herinnering by Khadetjes
 
Net alsof mijn nagelnieuwe naaiverslaving niet genoeg is, heb ik nog een reeks hobby's... Ondertussen is het bijna zeven jaar geleden dat ik voor de eerste keer een cursus kalligrafie volgde. Na die inwijding volgden er nog een heleboel, het vlaamse land rond en raakte ik steeds meer gebeten door de lettermicrobe. Twee peuters in huis, een nieuwe hobby, een reeks oude, wat aandacht voor manlief maken het soms wat moeilijk om alles te combineren. Voor het nieuwe jaar heb ik me ingeschreven voor een korte cursus lettertekenen, waar we vorige week de opdracht  kregen een citaatje uit te schrijven. Hoe meer ik er naar kijk, hoe meer ik zou willen veranderen, maar het is wat het is... herinnering ;)

4 opmerkingen:

 1. Ik ontdek je blogje net, leuk! Heb er meteen weer eentje bij om te volgen. Jij bent precies ook wel een bezig bijtje hé, met al je hobby's? Ik vind je letters alvast heel geslaagd, je wil niet weten hoe dat er bij mij zou uitzien...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Welkom! Als bezig bijtje ben ik echt niet alleen in blogland, er zijn praktisch geen andere te vinden ;). Dank je wel voor je lieve commentaar op mijn letters, voor mij is het gewoon leuk om doen - en al minstens even verslavend als naaien.

   Verwijderen
 2. Wat een leuke blog... ik ga je volgen en zo fijn dat het via mail kan... maar je volgers zie ik niet staan!
  Groetjes,
  Marina

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel en welkom! Het volgers'ding' moet ik nog toevoegen, het is hier nog altijd een beetje blog-under-construction ;)

   Verwijderen

Fijn dat je meeleest! Ik ben benieuwd te horen wat je van de maaksels denkt.

Zoeken in deze blog

Mogelijk gemaakt door Blogger.