Miserabele werkomstandigheden...

zaterdag 26 januari 2013
Untitled by Khadetjes

Het zal hier de komende tijd wat stiller worden.
De foto zegt eigenlijk al genoeg, maar ik ga er toch een paar woorden aan vuil maken. Een lelijke val voor mijn deur en een ziekenhuisverblijfje later, zit mijn enkel de komende zes weken warm ingepakt en ben ik aan mijn bed gekluisterd...
Rechtop zitten is momenteel nog geen optie, dus voorzie ik een ellenlang verlanglijstje tegen de tijd dat mijn cadeauverpakking er af gaat.
Op de werktafel liggen nog heel wat projectjes klaar, waaronder een cadeautje voor een vriendin die zondag jarig is. Dat zou ik nog graag afwerken, en daarna geef ik me volledig over en geniet ik van wat jullie maken. Laat jullie dus maar eens goed gaan - kwestie van een zieke mens wat bezig te houden...

4 opmerkingen:

  1. He, ik viel in februari en had een lelijke enkelbreuk tot gevolg. Ziekenhuisopname, operatie, zes weken gips en ondertussen nog altijd aan het revalideren... Hoe is het jouw vergaan? Al helemaal terug op goede, stevige voet? :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Zeven en een halve week gips... Juist op controle geweest, er is blijkbaar geen medische reden voor mijn pijn maar de bouten en plaat mogen er nu wel uit. Op 5 juli terug onder het mes - dus nog geen goede, stevige voet hier, verre van zelfs! Ik duim voor jou!

      Verwijderen

Fijn dat je meeleest! Ik ben benieuwd te horen wat je van de maaksels denkt.

Zoeken in deze blog

Mogelijk gemaakt door Blogger.