Duik in het onbekende

vrijdag 23 juni 2017

Er kwam een nieuwe stoffencollectie - auch mijn budget en mijn stashbustingsgedachte #schaterlach - en alsof dat nog niet voldoende was, kwam er een über schattig patroon mee.

492-02
492-03

Ik.moest.het.hebben - beter nog, ik kreeg het aangezien See you at six het gratis aanbiedt ♥.
En maken, dat uiteraard ook.

Het eerste probleem waar ik op stootte was dat tricot hier geen optie is, Khadetjeskinderen zijn niet van het ik-dip-eens-een-teen-in-de-zee/water-type, die zijn eerder van het bommetjeeeeeeuh-type #schaterlach.
Dus startte ik een zoektocht naar 'badpakkenstof', in ons Belgenlandje eerder een kruistocht als je 't mij vraagt, althans als je graag bedrukte stof wil. Hier en daar vond ik wel iets maar het was niet echt mijn goesting. Ik liet me op een beetje gaan en heb ondertussen een stapeltje grootse plannen.

492-04
492-05
492-06
| Stof: Watermelon (Kristin Nohe) van bij Spoonflower | Patroon: Sweet Summersuit (See you at six) |

M  A  A  T  |  Dochterlief draagt (confectie)maat 128, er wordt geadviseerd bij twijfel over de maat voor de kleinste maat te kiezen dus koos ik voor maat 122-128. De naadwaarde is bij het patroon inbegrepen, geen enkel tijdverlies wat dat betreft.
Op de foto's zit het badpakje relatief goed, maar als je het écht als badpak wil gebruikten en het in aanraking komt met een massa water, vind ik dat het ruim valt en naar mijn gevoel precies nog een maat te groot is - de elasticiteit van de bandjes helpt ook niet echt op dit punt #zielater.
--Let op; bovenstaande opmerking gaat niet op als je het patroontje in zomersweat of tricot maakt!--

M  A  A  K  P  R  O  C  E  S  |  Het was de allereerste keer dat er zo'n glibberig stofje onder mijn naaimachine lag, ik had er eerlijk gezegd wat schrik van. Zorgen voor niets, zo bleek, want deze kwaliteit spandex stikt net als een of ander katoentje - ik gebruikte mijn tricot steek in combinatie met de overlock voor mooie naden binnenin. Om het mezelf makkelijk te maken, koos ik voor de afwerking voor elastische biais - dat vond ik in de plaatselijke naaiwinkel in een heel aantal kleuren. Geen idee of dat op lange termijn duurzaam zal blijken te zijn, ik hou jullie op de hoogte. Ik gebruikte al van die troep en ik ben er geen fan van, maar dat ligt ongetwijfeld aan mij ;). Ik foeterde om het er mooi aan te zetten, was te lui om mijn tweelingnaald in de machine te stoppen en gebruikte uiteindelijk mijn drievoudige zigzagsteek om de boel te stikken. Bij de bandjes liet ik mijn uiterste stiksel telkens net naast de biais komen waardoor ik nu een soortement van schulprandje heb.

C  O  N  T  E  N  T  ?  |  Het badpakje werd op véél enthousiasme onthaald, zelf ben ik er ook fan van. Als ik het patroon opnieuw maak - gezien de uitbreiding van de stoffenvoorraad zit dat er wel in #schaterlach - zal hier wel wat aan het patroon gepeuterd worden, maar dat heeft eerder te maken met mijn eigen voorkeur dan met het patroon. Zo wil ik graag binnenin een gevoerd kruisje, zoals een 'echt' badpak. Op de heupen is er net iets teveel stofoverschot voor dochterlief haar lijfje, dus dat wordt ook aangepakt. Ik twijfelde op voorhand even om de o zo mooie sluiting anders te doen, maar dochterlief raakt prima in en uit het badpak zonder die open te doen - gezien het aantal zwembeurten per week is dat hier een absolute voorwaarde. Twee zwempartijen later ben ik trouwens van plan om bij een volgende versie Framilon of een andere versteviging mee te stikken in de biais want euh dat elastisch wordt wel érg elastisch in massa's water #schaterlach


Ik wist niet goed hoeveel te bestellen, dus bestelde ik wat ruim - ik dacht het eerst te verkopen, maar bedacht dat ik er evengoed iemand een plezier mee kan doen dus... Heb je interesse in een stuk spandex - de foto's zijn een beetje bedrieglijk, de achtergrond is lichtroze #hetismaardatjehetweet - van 40x88cm, laat dan voor 29 juli een berichtje na. Uit die afmeting kreeg ik dit badpakje in maat 122-128, om je maar een idee te geven van wat je met die grootte kunt aanvangen.
+++ deze geeft weg is afgesloten +++


Stof in 2017: 23 in  - 76 uit  (9 gekocht&verwerkt - 14 verkocht - 7 gekregen)  - #1in3uit

87 opmerkingen:

 1. Oh oh wat mooi! Dit leuke badpakje staat hier ook op het lijstje voor de enige kleindochter tussen 8 kleinzonen. De kleindochter in kwestie is m'n nichtje. Dus ik ben maar al te blij als eens wat meisjesgerief kan naaien met drie zonen in huis. Voor mezelf is zat badpakje wat te klein vrees ik.... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Sure leuk! Met twee diploma's op zak wordt hier veel gezwommen, dus ja graag!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig! Het aanbod zwemgeriefstofjes kon mij ook nog niet overtuigen, maar deze watermeloenen vind ik wel mooi. Dochterlief heeft net die maat, maar ik zou wel een boxershortmodelletje maken (hier worden nog geen bikini'tjes gedragen, enkel de broekjes) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thuis zijn het ook vaak enkel de broekjes maar op school - en in de zwemles - is een badpak verplicht. Noem me gerust preuts maar 'op een ander' vind ik net iets meer bedekking ook wel fijn ;). Een bikini staat trouwens nog op het programma, ik ben nog maar aan het opwarmen #schaterlach

   Verwijderen
 4. 't Staat je dochter beeldig! En ik zie mijn dochtertje er ook wel in rondhuppelen, dus ding graag mee naar je stofje :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die kruistocht heb ik ook al achter de rug en het is duidelijk dat mooie, bedrukte badpakkenstof hét stoffengat in de markt is! Maar de jouwe is wel supermooi! Daar wil ik wel een stukje van winnen 😊.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het voordeel - en tegelijk ook het enorme nadeel - van Spoonflower is dat je keuze te over hebt! Maar ik sluit me aan bij je, wat meer
   keuze in badpakkenstof (in België) is een gat in de markt!

   Verwijderen
 6. Een superleuke versie! Ik stuitte op hetzelfde stoffenprobleem, ik bestelde uiteindelijk in Frankrijk met hetzelfde project in het achterhoofd! Deze vind ik ook geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Daar bestelde ik ook!
   -hoewel ik de indruk heb dat het te voet onderweg is ;)-

   Verwijderen
 7. Tof zeg!! Ik zocht ook al naar badpakken/ zwembroekenstof, is niet zo evident! Karolien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Reacties
  1. Hier was het ook de eerste keer, ik las enkele gruwelverhalen en had er dus ook schrik voor. Gelukkig niets van aan met deze stof, ik denk dat de kwaliteit wel belangrijk is voor comfortabel verwerken.

   Verwijderen
 9. Ik ik ik ik ik! :D
  Wat een prachtige stof, mooi zwempakje ook! Nu moet ik me daar toch ook eens aan wagen. Lijkt me echt iets voor blondgekrulde jongedames 👌

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, de factor 'roze' is in deze wellicht ook niet onbelangrijk #schaterlach. En 't is een plezant projectje, echt waar!

   Verwijderen
 10. Wat een prachtig gebaar om dit zo maar weg te geven, ik doe graag mee voor de kleindochter van 6. Als ik zo een zelfde exemplaar zou kunnen maken, zou dit de max zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dezelfde maat lukt zeker - en het zou me verbazen als ze nog groter zou zijn dan dochterlief, die is eerder aan de grote kant voor haar leeftijd.

   Verwijderen
 11. Ik durf te wedden dat het minimormel zo een watermeloenenbadpak wel ziet zitten. Zou ik daar ook maatje 11 jaar uit kunnen persen uit dat lapje?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik vrees ervoor... maar je kunt natuurlijk altijd combineren met een effen stofje - dat kun je hier wel makkelijk vinden ;)

   Verwijderen
 12. Super badpakje, watermeloenen zijn 'hot' deze zomer! En toeval of niet, maar ik ben hier juist bezig aan zo'n versie. Voor mijn 10-jarige bleek de 134-140 nogal nipt, dus tornde ik zojuist het voorpand los en knipte dat wat hoger en breder. Nu slaapt deze meid, spannend om morgen te passen ... maar ik denk dat ik die tip van framilon gebruik!
  Oh ja, als er te winnen valt, dan wil ik me zeker wagen aan die meloen, mijn meiden zouden daar heel content mee zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het moet echt mooi aansluiten om in het water niet te groot te zijn is mijn ervaring. En met wat creativiteit kun je er best nog wat mee doen, met dat stukje!

   Verwijderen
 13. Oh ja, ik doe ook graag mee. Dochter is tegenwoordig zit van watermeloenen en een waterrat is ze altijd al geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ooh hier zat ik op te wachten! Daar straks nog zitten zoeken naar leuke badstofaar dat is inderdaad moeilijk. Hier zou ik zeker mee scoren... Duim duim!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Tof stofje maar aan gezien mijn dochter in de dames maten past gun ik het iemand anders! 😁 Wel goed gekozen en gemaakt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Grinnik, ik volg je helemaal. Ik twijfelde nog even om er voor mezelf mee aan de slag te gaan maar volgens mij ligt meneer Khadetjes strike, als ik aan het paraderen ga in watermeloenen ;)

   Verwijderen
 16. Ik kan me bij die bommetjes wel iets voorstellen. Hoever spettert het water dan? Hoe meer badpakken ik zie hoe mooier ik ze vind. Dat stofje. .. Zou dochter wel appreciëren :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En niet te vergeten... hoeveel mensen die niet in het zwembad zitten hebben we nat gemaakt ;). Ohja, van 't zelfde slag dus!

   Verwijderen
 17. Super geslaagd, erg mooi. Dit zou ik ook wel eens willen proberen met zo'n leuk stofje 😀

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik kan alleen maar jaloers kijken naar je creatie. Mijn 9jarige in huis heeft het lichaam van een 12jarige, dus jammer genoeg zal het patroontje niet meer passen. Maar misschien krijg ik nog wel een bikini uit je stofje getoverd, dus ja, ik waag mijn kansje.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Als je het patroontje 1 maat vergroot kom je er misschien wel, het valt wat ruim als je het als badpak wil gebruiken. Maar voor een bovenstukje of broekje kan het wel dienst doen denk ik!

   Verwijderen
 19. Een echt mooi modelletje , zowel kindje als patroontje. Ik heb het klaar liggen in tricot voor mijn kleindochtertje (als speelpakje ). Mocht ik het nu in badpakstofje kunnen maken zou dat super zijn .
  Groetjes
  Doortje

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hoe mooi zeg! Doe graag mee voor mijn dochter.

  BeantwoordenVerwijderen
 21. O ja! Kei mooi! Ik maak er ook graag een badpakken uit voor Sien!

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Ooooh, jij naait dus stiekem al met van dat lastige glibberige spul😂😂😂. Ik vind het😍. En, mmmm, ik wil zo'n stofje wel gaarne😇. Interessant experiment om er mee aan de slag te gaan🤗

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, als ik iets niet helemaal zie zitten, dan oefen ik nogal makkelijk eerst op dochterlief, net iets profijtiger in stofverbruik ;). Ik val in herhaling, maar deze kwaliteit was zalig om mee te werken, dus ik hoop dat de iets -ahum- grotere maat en moeilijkheidsgraad met dezelfde flair verwerkt wordt!

   Verwijderen
  2. Maa jaat, tuurlijk gaat jou dat lukken in een ietsiepietsie ander maatje ;-)

   Verwijderen
  3. #schaterlach³
   Ik doe mijn best, ik hakte -bijna- de welk-patroon-knoop door, dus dan is het 'gewoon' kwestie van doen ;)

   Verwijderen
 23. Oh dat zou echt wel een uitdaging zijn voor mij, een badpakje maken! Maar ik zie het stofje echt wel zitten, en je weet dat ik wel van een uitdaging hou, af en toe! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Zo cute! En een kruisnaad zou idd een mooie toevoeging zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is muggezifterij, ik ben me er goed van bewust ;)
   Maar het lijkt me net iets comfortabeler dan een naad op die plek... ik probeer - haha, en wie weet, misschien kom ik wel volledig op mijn stappen terug.

   Verwijderen
 25. Zowel dochterlief als ik zien dat stofje wel zitten !

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Supermooi! Zoals zo vaak hier :o) Zou graag van copy-paste doen :o)

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Wat mooi! En wat staat het stofje haar ook leuk zeg.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. schoon gerief zeg! Ik gebruikte nog nooit badpakken stof dus ik doe graag mee om mijn grenzen te verleggen ;-) ik vind wel ergens een kindje om in het pakje te steken

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Heel leuk badpakje is het geworden. Inderdaad nog een gat in de stoffenmarkt een badpakkenstofcollectie. Ik waag graag mijn kans om dit unieke stukje stof te bemachtigen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gho, ik heb de indruk dat je in onze buurlanden wél wat mooie dingen kunt vinden, maar dan zit je uiteraard onmiddellijk met verzendkosten die een stuk hoger liggen. Er is in België ook wat te vinden, maar niet zoveel exemplaren met een print. Het is dat de gezusters nu dit patroontje uitbrachten, anders ging ik wellicht ook niet onmiddellijk zelf zwemgerief maken ;)

   Verwijderen
 30. Wauw, geweldig!!

  Ik ben ook op zoek naar zwemshortenstof... ja, die van LMV is leuk, maar ik wil iets anders dan iedereen :D Ook nog niet veel gevonden hier...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Shame on me, ik ging hier eerst voluit voor de vrouwelijke bewoners van het huis #schaterlach. Maar met de nieuwe LMV zou ik eventueel wel eens de andere helft van het huis ook voorzien maar eerlijk gezegd vind ik mooie jongens- en herenstof nog moeilijker. Ik vermoed dat ik hun gewoon vraag wat ze willen en opnieuw bij Spoonflower bestel. Of er gewoon blijf kopen ;)

   Verwijderen
 31. Superschoon! Ik zocht ook al alle Belgische webwinkels af naar mooie badstof zonder resultaat. Dus oh ja, ik wil dat prachtige lapje dolgraag winnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Sublieme titel, over een duik in het onbekende gesproken. Ik wil ook wel eens duiken (dankzij jouw dossier ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had er schrik voor, voor deze duik. Klinkt nu uiteraard compleet belachelijk want het houdt twee keer niets in!

   Verwijderen
 33. Heel mooi! Ik ben ook al een tijdje op zoek, maar vind ook mijn goesting niet in de Benelux. Dus ik doe graag mee. En anders waag ik mij misschien toch eens aan Spoonflower. Maar daar heb ik precies toch een beetje schrik van.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. We zijn allemaal in hetzelfde bedje ziek ;). Ik bestelde nog nooit bij Spoonflower - vond het kiezen nog het moeilijkste, er is zoveel keuze dat je bijna niet weet waar te beginnen - maar ik ben aangenaam verrast door de snelheid van het drukwerk en de kwaliteit van de stof. Nu nog even afwachten of de stof op lange termijn ook mooi zal blijven.

   Verwijderen
 34. Prachtig!! Ik laat het stofje aan anderen, heel mooi, maar te klein voor hier... Ik vroeg me enkel af of je dan bij spoonflower bij stofopties kiest voor 'sport lycra'? Ik ben niet zo goed thuis in stofsoorten... Groetjes Nele

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik koos inderdaad voor "sport lycra", die kun je gebruiken voor turn- of zwemgerief. Als het trouwens de eerste keer is dat je bij Spoonflower bestelt, kun je de kortingscode gebruiken (die verschijnt normaal automatisch op je scherm als je op hun website zit). Veel succes met kiezen!

   Verwijderen
  2. Thanx!! jouw zwempakje doet een mens zin krijgen!!

   Verwijderen
 35. dat is echt een superleuk patroontje en een heel schoon stofje! Ik heb hier hetzelfde voor als jij: een hoop stoffen besteld met allerhande grootse plannen in het achterhoofd... Hopelijk komt er iets van want zelfs in mijn stoffenkast glibberen die stofjes teveel naar mijn goesting... Mijn eerste ervaring was niet zo aangenaam, hoewel niet echt slecht afgelopen. Toch hoop ik op een betere tweede ervaring ;-) Heel binnenkort begin ik eraan als alles goed zit. Misschien lag het dan aan de kwaliteit van de stof? Bestellen bij spoonflower had ik ook al in m'n hoofd, goed om weten dat de kwaliteit dan echt wel goed is. Ik onthoud wel alvast enkele tips hier. En kijk uit naar een vervolg ook ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik las mee bij jou en had al schrik voor het beginnen ;). Maar ik vermoed dat de kwaliteit (of beter, de dikte) van de stof een belangrijke rol speelt. Dat vervolg komt eraan, maar je zult wel wat geduld moeten hebben #schaterlach #moedverzamelen

   Verwijderen
 36. Hoe meer ik dit patroon voorbij zie komen, hoe meer mijn vingers beginnen te jeuken om het ook eens uit te proberen. Ik had het ook al als zwempakje in gedachten. Handig om te lezen welke aanpassingen hiervoor nodig zijn. Ben heel benieuwd wat je nog gaat maken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oh, plannen genoeg! Ik wil graag nog een bikini achtig iets voor dochterlief en nog een extra zwempak en dan schiet ik in actie voor mezelf!

   Verwijderen
 37. De watermeloentjes mag je aan iemand anders geven, want ik weet zeker dat mijn jongens zich niet in een watermeloentje willen hullen om richting zwembad te trekken ... MAAR graag meer van datte !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 38. Ik was al helemaal verkocht door het patroontje en dan dit stofje... helemaal om van te snoepen! Mijn waterrat past in 128, dus ik wil jouw experiment met plezier overdoen!

  BeantwoordenVerwijderen
 39. Ik zou dat ook wel eens willen proberen die badpakkenstof.
  Ik heb daar heilige schrik van. Maar als jij zegt dat het verwerkt als een katoentje, dan moet ik dat toch ook overleven ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, zo dadelijk maak ik hier heel wat mensen pinnig omdat het niet zo van een leien dakje gaat, maar eerlijk, met deze stof ging dat wèl zo!

   Verwijderen
 40. Badpakkenstof... dat zou wel eens uitdaging zijn, maar met jouw mooie versie in het achterhoofd wil ik dat ook wel eens proberen :-) ik zou waarschijnlijk wel een bikini maken want daar vraagt mijn 3-jarige prinses om...

  BeantwoordenVerwijderen
 41. Ik maakte ze ook al eentje, uit french Terry, omdat ik ook geen geschikte stof vond. De 122-128 blijkt hier goed te passen als speelpakje, maar zit duidelijk te los als badpak. Met de watermeloenen zou ik dus perfect een maatje kleiner kunnen maken als echte zwemkledij 😊

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het patroon is natuurlijk gemaakt voor andere stoffen, dus het is logisch dat het bij lycra anders 'valt'. Ik vermoed inderdaad dat je bijna een maatje kleiner zult mogen/kunnen gebruiken.

   Verwijderen
 42. Ook ik heb al een hele zoektocht achter de rug naar bedrukte badpakstof, zoals vele blijkt al. Wat een leuk stofje, daar wil ik best een stuk van winnen! En anders eens kijken wat de verzendkosten zijn bij spoonflower. Het badpak ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De verzendkosten zijn $7 (6 euro en een beetje), wat niet min is natuurlijk. Ze doen wel een 3tal keer per jaar een actie met gratis verzendkosten, maar misschien kun je natuurlijk niet zolang wachten. De douanekosten zijn er wel van tussen gegaan omdat ze nu ook vanuit Duitsland verzenden voor Europese klanten. Het ging ook érg snel, ik ging er vanuit dat ik wel een tijd ging moeten wachten maar ik bestelde op zaterdag en kreeg de stof op donderdag aan.

   Verwijderen
 43. Oh, ik wil ook in het potje.
  Ik heb helemaal nog geen badpakkenstof gezocht, en het patroon enkel al uitgeprobeerd omdat er expliciet stond dat het voor tricot dient.
  Hashtag vermijdingsgedrag en al.
  Maar kijk, als jij mij de kans biedt, dan wil ik wel eens moeite doen om mij daarover te zetten 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 44. Wat een prachtig badpak !! Hier zijn er al 2 jaloers, dus dat stofje wil ik wel winnen... 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 45. Mijn 5 kleindochters zijn echte waterratten! Met veel plezier zou ik voor 1 van hen zo'n knap badpak willen maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 46. Ha! Ik doe graag mee! Ik wil dat badpakje ook wel eens maken (had het patroontje ook gelijk besteld)!!

  BeantwoordenVerwijderen
 47. Mooi, mooi, mooi! Ik ga graag mee in de kansenpot. Want ik maak graag een exacte kopie :)

  BeantwoordenVerwijderen
 48. Mijn achtjarige houdt ontzettend veel van watermeloenen én van zwemmen, de perfecte combinatie dus. Ik waag heel graag mijn kans!

  BeantwoordenVerwijderen
 49. Oooh! Een ideaal lapje om me ook eens aan een badpakje te wagen! Mijn dochter gaat nog nooit zo stijlvol naar de zwemles zijn geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 50. Kei schoon alweer. 't Kind heeft het schoonste badpak ter wereld nu! Merciekes voor de link naar die stofjes... zou ik me eens laten gaan? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahahaha, gezien de prijs adviseer ik toch éérst je projecten uit te tekenen en op te meten, dat je ook niet meer stof koopt dan nodig ;). Gelukkig passen minimeneertjes ook nog in mini lapjes stof.

   Verwijderen
 51. Ja dat stofje wil ik wel graag! En mijn dochter heeft toevallig ook maat 122-128. Of bestaat toeval niet? ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 52. Het is zo. Tof. Maar echt hè, zo. Tof. De foto's ook trouwens. Ik schuifel schoorvoetend achterin de kandidatenrij.

  BeantwoordenVerwijderen
 53. Schoon, schoon, schoon gerief! Zo'n badpakje, ik weet nog niet of ik mij daar durf aan wagen... Maar jij koos er allesinds een leuke stof uit!
  Wikkelgatjes (eenhuisjeopdebuiten.wordpress.com)

  BeantwoordenVerwijderen
 54. Heel mooi, wat een geslaagd experiment. Een stofje zoals dit zou ideaal zijn om mijn eigen drempelvrees te overwinnen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je meeleest! Ik ben benieuwd te horen wat je van de maaksels denkt.

Zoeken in deze blog

Mogelijk gemaakt door Blogger.