[Geeft weg] LMV feest!

woensdag 20 augustus 2014
Soms kan bloggen plezant zijn... Ik kreeg digitale post met de vraag of ik geïnteresseerd was om een DIY Fashion Fair te bezoeken. Hmm, ik heb het niet zo voor DIYgedoe en ik beschouw mezelf ook niet echt als een adverteerbureau ;).
Maar toen ik verder las, begonnen mijn vingers te kriebelen. Serieus. Heel wat workshops - voor mij met stip: richt je naaikamer in - lezingen - stip: stijladvies op maat van jouw figuur -, een schare aan stoffenwinkels - nee, dat stashbusten gaat hier niet goed - en nog zoveel meer, op 2 dagen onder 1 dak. Georganiseerd door het enige naaiboekske dat ik koop. Daar kan ik wel achter staan.


Wie tussen de lijnen door leest, vat het. They got me, ik ga langs! Maar er komt meer; van La Maison Victor mag ik twee mensen gelukkig maken met een ticket. Heb jij zin om op 20 of 21 september in Hasselt naar de allereerste DIY Fashion Fair van La Maison Victor te gaan, laat dan voor 1 september een reactie na, vertel me welke workshop jij bij wil wonen en misschien komt dat ticket jouw richting uit.

Nieuwsgierig geworden? Klik door en ontdek het volledige programma!
Oh... ikzelf ga de 21e, misschien spreken we dan af?

76 opmerkingen:

  1. Daar wil ik zeker naartoe :-) Nu dat we aan het verbouwen zijn, zou ik zeker willen weten hoe ik mijn naaikamer zou inrichten zodat het mijn stekje wordt.

    Groetjes, Valerie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh leuk! En ooknog redelijk in de buurt! Ik zou kiezen voor stijladvies voor mijn figuur, en daarnaast graag koffie drinken met wat 'blog-bekenden' :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. ohla wat een mooi kado dat jij mag weggeven seg :-)
    Wel de workshop die mij het meeste aanstaat is, richt je naaikamer in vooral omdat ik hier nu mee bezig ben.
    :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ikwilikwilikwilikwilikwil! Vooral dat "richt je naaikamer in", met de verhuis in oktober zou advies op dat vlak héél welkom zijn. Ook die workshop om zelfgemaakte spullen te stylen zou hier heel welkom zijn. En die markt, tja, what shall I say?

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh leuk! Hier is LMV ook mijn favoriete naaiboekje. Ik heb er al vanalles uit gemaakt. Het is moeilijk kiezen tussen de workshops. Ik denk dat ik zou gaan voor het kinderrokje, of het stijladvies. Tot in Hasselt ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ikke! Die naaikamer heb ik niet, maar wat tips omtrent rommel wegtassen kan ik wel gebruiken :) Stijltips, jes please, en een date met jou is ook mooi meegenomen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Dat ziet er allemaal interessant uit! Die "textile with a concept" intrigeert mij wel...

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ik ga sowieso, maar het is altijd leuk om een ticket te winnen :) De workshop "Hoe style jij je zelfgemaakte spullen" lijkt mij heeeel interessant. Al zou ik liefst alles doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. GRmmmmgrmmmr, dat weekend zit al zo vol. En ik zou zo graag gaan :(
    Een andere keer dan maar...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Voor alle duidelijkheid, ik doe dus niet mee aan de give away he ;) Voor ik die weer win ;)

      Verwijderen
  10. Wow! Ik zal grAag de Joanie rok willen maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ooo... Ik wil heel graag komen. Kiezen tussen die workshops is niet evident. Styling & co lijkt me leuk, maar ook Tussen haakjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ontwerp een tegel of tas met collage- technieken op de 21e aub :)

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hey, Ik ga er al naartoe . Dus ik zie je daar :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Het stond hier al genoteerd in mijne agenda,na mijn werk wil ik er de 21ste naar toe.De workshop:Hoe style je je zelfgemaakte spullen? wil ik wel volgen want heb nog niet zo heel lang een blog en kan nog veel bij leren.En wie weet ontmoet ik er jou of andere blogsters ook nog eens!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zien er allemaal heel leuk uit! Moeilijk om te kiezen! Als ik moet kiezen ga ik voor de workshop 'Hoe style je, je zelfgemaakte spullen'!! Ziet er een superleuke evenement uit! Bedankt voor de tip,staat genoteerd in mijn agenda!

      Verwijderen
  16. Lijkt me heel erg leuk! En zoveel fijne workshops! Moeilijk kiezen... Stijladvies op maat of toch maar de Kumihimo?

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Amai ziet ee super uit en wat een eer dat ze jou kiezen!
    Ik ga zowiezo dus tickets zouden handig zijn. De workshop om je zelfgemaakte spulle te stylen kan ik zeker gebruiken! Dus die eerst en dan de naaikamer! :-) en dan al de rest! Ik ga tijd te kort hebben! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Echt interessant en eindelijk ook eens aan de juiste kant van het land (voor mij dan!)
    Ik zou graag gaan en de workshop CREJJTION Hoe style je je zelfgemaakte spullen? volgen en dat kumihimo ziet er ook heel leuk uit en ook nog andere...
    Maren (hoemmelke.blogspot.com)

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Daar zou ik nu ook nog een blogberichtje aan wijden. Lijkt me een leuk om te doen. Wel wat ver reizen maar wie weet als ik iemand van hier meekrijg.

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Textile with a concept! vastberaden! heb al half jaar geleden flockfolie besteld, maar nog niet durven mee knutselen... workshop is wel nodig vrees ik? En Hasselt is in de buurt :)

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Super ! Ik zou kiezen voor de tas in collage techniek of hoe style je jouw spullen, als blogger interesseert mij dat wel. En dat koffie drinken met andere bloggers zie ik ook wel zitten.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Het staat al in mijn agenda :-) Ik zou graag hoe style je jouw spullen volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Zo ver uit de buurt....Mocht het meer in de buurt zijn dan zo ik heel graag meegaan.Maar nu laat ik liever deze kans aan iemand anders.Zonde

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Oh, dat klinkt geweldig! Ik ga zeker proberen te gaan, en zalig dat het in Hasselt is, back to the roots, dus een ideale dag om samen met mijn mama, zus en vriendinnen te doen. Ik zou echt gelukkig zijn met een kaartje :) Btw, I'm watching you stashbusting ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  25. De joanie of die naaikamerworkshop wil ik wel meemaken en vooral: het excuus om nen dag met u op stap te kunnen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  26. ik ben nog maar een half jaar aan het naaien maar heb het hier al flink te pakken :-) . Tot hiertoe heb ik het nog niet aangedurven iets voor mezelf te maken dus ik zou graag de 'Joanie Rok' workshop volgen :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  27. ik zou dat super vinden en dat zou mijn dag zo gelukkig maken en alvast een ideaal verjaardagsgeschenk zijn want 2/9 ben ik jarig....
    bijleren op naaigebied met toffe madammen vind ik super!

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Waaaaaaaauw!!! Speechless.
    Ik zou de styling & co workshop doen, alhoewel de gehaakte muts ook eentje van de favo's is.
    Toi toi toi aan mezelf!!!! :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Daar wil ik heen! Textile with a concept of hoe style je je spullen of ...

    BeantwoordenVerwijderen
  30. waaauww, super zeg dat jij aangesproken wordt daat LMV!!! ik zou een paar workshops willen volgen: die van crejjtion, gewoon omdat het super zou zijn om wat fototechnieken en presenteermogelijkheden bij te leren en dat draagt bij tot het plezier van al mijn blogvolgertjes, de paskamer klinkt ook zeer leuk en die eigen naaikamer moet hier ook nog geïnstalleerd worden (voorlopig doen tafels in living en keuken dienst en stat mijn naaimachine en deel vd stofjes in een hoekje in de living en de rest van de stofjes deels in de dressing)

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Ik wil dolgraag gaan! De workshop met de foto's vind ik enorm aantrekkelijk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  32. Leuk! Ik wil heel graag gaan! Stijltips voor mezelf of een rokje voor m'n dochter zie ik wel zitten. En afspreken..Heel graag. Ik vind het superfijn om nieuwe mensen te leren kennen!

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Wauw, dat ziet er een tof weekend uit! Ik kies de workshop: hoe style je zelfgemaakte spullen! Fotografie is ook echt mijn ding!

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een super give-away! Lijkt me heel interessant als beginnend blogger!
    Je zelfgemaakte spullen stylen wil ik zeker doen!

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Daar wil ik toch echt naartoe gaan. Ik moet alvast niet werken, nu nog een slachtoffer vinden om mee te gaan of anders alleen gaan,het zijn tenslotte toch allemaal mensen met dezelfde passie daar hé ;)
    Ik wil dolgraag leren haken, dus de workshop om ene muts te maken zou ik echt super graag meedoen.

    BeantwoordenVerwijderen
  36. Dat klinkt interessant zeg, zeker omdat het in mijn thuisstad is!
    En zo'n workshop 'stylen van je zelfgemaakte dingen' of het inrichten van de naaikamer klinken super!

    BeantwoordenVerwijderen
  37. Oh ja, ik wil graag nog eens daten met u!!! Workshops: naaikamer inrichten (ben nog steeds de zolder aan het opruimen) of je zelfgemaakte spullen stylen.

    BeantwoordenVerwijderen
  38. dat ritje naar hasselt heb ik er zowieso voor over, ik hoop dat je meer dan 1 workshop kan volgen, want ik kan niet kiezen tussen het haken, het stylen van de naaikamer en de blogfoto's, of het textiel met een verhaal....
    ahja en het upcyclen zegt me ook nog wel wat :-D

    BeantwoordenVerwijderen
  39. oh, heb het vandaag zien staan in de Libelle van mijn mama. Ik zou er ook graag heen gaan! 't Zal inderdaad wel een ritje worden vanuit Kortrijk maar vooruit dan maar zeker? Ik wil ze allemaal wel doen! Toch zeker de naaikamer (lees: hoek) pimpen en een t shirt pimpen en pimpen met collages en.. manman wat gaan we weer pimpen ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  40. wat een programma! Ik zou direct voor het upcycling café gaan, maar de rest is even interessant!

    BeantwoordenVerwijderen
  41. Wel ik zou graag meegaan! En als ik mocht kiezen, ging ik haken. Dat zouden we goed kunnen combineren met een babbeltje! Maar stijladvies op maat van mijn model klinkt ook wel aanlokkelijk!

    BeantwoordenVerwijderen
  42. ik zou ook voor hoe richt ik mijn naaikamer in moeten gaan :).

    BeantwoordenVerwijderen
  43. Wat een leuke weggever! 'Haak je eigen muts' omdat er hier al veel mutsen werden gehaakt, maar geen enkele die echt goed past.

    BeantwoordenVerwijderen
  44. lijkt me supertof zeg daat zitten met jou! Maar ik geraak jamemr genoeg niet in Hasselt op die dagen :(

    BeantwoordenVerwijderen
  45. Ze zijn in hun opzet geslaagd: bakken reclame! Al moet ik toegeven dat ook ik meteen vind dat het er heerlijk uit ziet. Helaas, kotweekend, dus die meet met jou ga ik moeten missen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  46. oh, echt wel die over de naaikamer (nu mijn stukje zolder affer geraakt)
    en dan aaaaaaaaaaaaaaal die stoffenkraampjes :D
    weekend ligt nog volledig open!

    BeantwoordenVerwijderen
  47. Ik zal al meerdere malen in diverse magazines reclame passeren van dit event, was al enkele keren gaan kijken op hun website maar vond er niets van terug. En kijk, nu zie ik de informatie waar ik naar op zoek was via je blog. Het lijkt me een superleuke dag te zijn. Er zijn verschillende workshops die mij wel aanspreken ( stof creëren, foto's nemen,...) en het zou maar al te leuk zijn hiervoor tickets te bemachtigen.

    BeantwoordenVerwijderen
  48. Het poppy rokje voor het nichtje of het upcycling café voor mij zelf lijkt me wel leuk om te doen ;) Zou een zeer leuke afsluiter zijn om mijn congé payé mee af te sluiten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  49. Ik wil ook,, ik wil ook... gelukkig is het niet ver van mijn deur :-).
    Pimp je naaikamer is een must! Die eeuwige twijfel weerhoudt me ervan om er toch eindelijk eens aan te beginnen. Dus ik kan alle tips en trick héél goed gebruiken :-). Dan twijfel ik nog (ah ja, die twijfel weer) tussen een muts haken (moet zuper tof zijn) of stijadvies... Hmmmmm

    BeantwoordenVerwijderen
  50. Tof! Daarvoor zou ik wel eens even 'verbouwverlof' willen nemen en dan leren 'upcyclen' of de ooit toekomstige naaikamer inrichten voor dan binnen een jaar ofzo, als de verbouwingen klaar zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  51. Net zoals zovelen hoe richt ik mijn naaikamer in, deze bestaat momenteel nog niet, maar we willen de bureau opsplitsen dus alle inspiratie is welkom. Gewoon daar de sfeer gaan opsnuiven en met allemaal gelijkgezinde zijn, ik kijk er al naar uit...

    BeantwoordenVerwijderen
  52. Tuurlijk wil ik mee :) Count me in

    MamaCin

    BeantwoordenVerwijderen
  53. Ik zou 'stijladvies op jouw maat' willen volgen.
    Ik ben nu wel op een leeftijd gekomen dat ik misschien toch best de iets sportievere kleding voor wat vrouwelijkers inruil.
    Ook zou ik graag eens weten welk soort kleedje bij mijn figuur past, want nu heb ik er geen en durf ik er in de winkel ook geen passen.

    Als het een workshop moet zijn, dan zou ik die van kumihimo willen volgen, lijkt me wel heel leuk.
    En dan kan ik eens andere halsbandjes voor de hond maken dan zelf genaaide.

    BeantwoordenVerwijderen
  54. Oh wat zou ik graag winnen!! Alleen, ik moet dat weekend werken en ja Hasselt is voor mij ook echt wel de andere kant van het land... Dus wens ik iedereen die wel mee doet veel succes en ook veel plezier :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  55. Wat een enorm leuk programma! Ik zou in ieder geval heel graag naar de naaikamer styling gaan en de fototips! Ik waag een kansje mee!

    BeantwoordenVerwijderen
  56. Als grote upcyclingfan spreekt de workshop van De Paskamer mij het meeste aan. Tof dat je ook een lezer mag verblijden!

    BeantwoordenVerwijderen
  57. aangezien mijn naaikamer altijd complete chaos is, zou ik wel wat hulp kunnen gebruiken bij het inrichten ervan, net dat weekend heb ik nog een gaatje vrij, joehoe

    BeantwoordenVerwijderen
  58. Ik wil dat rokje wel eens maken of,... Zo veel dat ik wel zou willen winnen

    BeantwoordenVerwijderen
  59. Ik wil wel eens weten hoe ik mijn naaikamer moet inrichten en wil dus heeeeeel graag gaan! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  60. Ik wil graag weten hoe je zelfgemaakte stukken stylet, of een joanie rok leren stikken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  61. Ik zou graag de naaikamer styling volgen, aangezien ik volgend jaar in ons nieuwe huis een eigen naaiplek krijg. Ook lijkt de kumihimo mij erg interessant.

    BeantwoordenVerwijderen
  62. Die beurs ziet er geweldig uit! Ik heb nu al zin om te gaan, dus een gratis ticket zou superwelkom zijn... Een workshop kiezen, daarentegen, wordt toch wat moeilijker. 'Kumihimo' of 'Hoe richt ik mijn naaikamer in?' of 'Textile with a concept'... Ziet er allemaal geweldig leuk en interessant uit
    (madebyelke.blogspot.be)

    BeantwoordenVerwijderen
  63. leuk leuk, ik doe graag mee, ik ga ook graag mee
    en zou de workshop naai-kamer willen volgen net als vele andere en me dan laten verleiden om veel stofjes te kopen en je ergens te treffen voor een tas koffie??
    zus 3

    BeantwoordenVerwijderen
  64. Ik zou héél graag gaan! De workshops die me het meest aanspreken zijn: hoe style je je zelfgemaakte spullen en upcycling café.

    BeantwoordenVerwijderen
  65. Ik zou graag mee komen en een stijladvies op maat willen.

    BeantwoordenVerwijderen
  66. Heel erg leuk allemaal! Data alvast reserveren in mijn agenda. Ik zou voor de figuuranalyse gaan. Dan verdwijnen mijn projecten tenminste niet meer in de recycle doos...

    BeantwoordenVerwijderen
  67. Het staat al in mijn agenda :-). Ik wil zeker TEXTILE WITH A CONCEPT volgen.

    BeantwoordenVerwijderen
  68. Hi, ik wil ook wel mee. Workshop: Textile with a concept of/en crejjtion. De lezing Upcycling Fashion lijkt me ook interessant! (Ik ben niet altijd goed mee met Fashion... wie weet kan ik zo toch iets bijleren.)

    Groeten,
    Charlotte

    BeantwoordenVerwijderen
  69. Ohhhhh had ik dit toch bijna gemist door mijn vakantie!! IK WIL MEE!!! MET JOU!!!
    En ik wil ook die workshop en lezing doen die jij wilt, en dan ook nog de workshop 'hoe style je je zelfgemaakte spullen'. Echt geweldig, dit!!

    BeantwoordenVerwijderen
  70. oh ja dat maakt t allemaal nog veel aaantrekkelijker...vele blogdames daar ontmoeten ;-)
    ik wil heel graag gaan!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  71. Ha, dat lijkt me fantastisch. Ik waag een kansje om te winnen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  72. Amai , dat ziet er goed uit !
    De workshops textile with a concept en hoe je handgemaakte spullen stylen klinken wel leerrijk ... of leer ik eindelijk eens haken ?
    Als dat event zo plezant wordt als hun magazine , amai !!
    Ik word wel altijd vreselijk verlegen in zo´n massa , niet zo handig :(
    Misschien help jij mij over die drempel ;-)

    Miekeai

    BeantwoordenVerwijderen
  73. Ik wil ook wel mee hoor!
    Eerst zou ik graag de workshop Joanie rok volgen en daarna styling 'op maat' van je figuur. Zo is het 'is men gat niet te dik in deze rok' probleem voor eens en voor altijd opgelost ;)

    BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je meeleest! Ik ben benieuwd te horen wat je van de maaksels denkt.

Zoeken in deze blog

Mogelijk gemaakt door Blogger.