Jarige madam #2 #2,5 en #3

zaterdag 15 maart 2014
Tussen alle bezigheden door moet ik ook af en toe eens denken aan de jarige madammen van mijn verjaardagsproject... Een overzichtje van de afgelopen maand:

176

't Is me wat... zo verjaren op Valentijn. Ik stuurde Kimberly een luiaardspakketje (van mijn kant uit) op, zij stuurde me een ongelooflijk lief bedankt-kaartje. Effenaf omgekeerde wereld en zo. Maar plezant :)

175
Potlood & acrylverf op Fabriano papier - Vinyl op boekje, de 'knop' komt van bij Merula

Praktisch iedere keer als ik iets over mijn letterwerk publiceer, heb ik een aantal trouwe lezers die reageren - zalig om te lezen. Eentje daarvan was wat ontgoocheld dat ze geen slachtoffer was. Combineer die teleurstelling met een adres-dat-ik-in-mijn-bezit heb en een abonnement bij de Belgische posterijen. Ze noemt zichzelf een 'lijstjesmadam', tja, waar kun je die meer plezier mee doen dan met een lijstjes-boekje?

174
Potlood & acrylverf op BFK Rives

Voor de volgende jarige madam wist ik al snel wat het kaartje zou worden... Op haar blog verscheen een van haar favoriete citaten dus ging ik daarmee aan de slag. Een bijhorend lapje stof vinden was niet zo moeilijk en hup, alles ging de internationale post op - die zelfs te snel werkte.
Verjaardagsgewijs mag ik nu even in de zetel gaan zitten, tot in augustus voor een heuse marathon!


10 opmerkingen:

 1. Een onuitputtelijk vat vol inspiratie! Ik kijk al uit naar wat er in oktober in mijn brievenbus zal vallen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze al- jarig- geweest- zijnde- madam zegt alvast: dank je wel!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het lijkt wel alsof jij die kaartje in een mum van tijd uit je mouw schudt, maar ik denk dat dat best wel veel werk is in werkelijkheid ...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zelfs al een lijstje waarvoor ik dat supergeweldige boekje wil gebruiken! Daar moet eerst es heel deftig over nagedacht worden :D En dat kaartje, dat kader ik in! Zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je meeleest! Ik ben benieuwd te horen wat je van de maaksels denkt.

Zoeken in deze blog

Mogelijk gemaakt door Blogger.