[BfL] Een tipje van de sluier

vrijdag 11 november 2016
Ik hoop van ganser harte dat het hele Bloggers for Life gebeuren je keel nog niet uithangt, want hier sta ik opnieuw op je scherm te kloppen. Want het gaat niet alleen om een glimlach in het UZ Gent en wat patroontjes naaien... naast het afleveren van jullie mooie maaksels, hopen we heel wat centen op te halen om de vzw Altijd Vrouw een duwtje in de rug te geven door opnieuw een veiling te organiseren.
Achter de schermen werd een zweepje boven gehaald - niet dat het nodig was, zelden zo'n discipline en toewijding gezien! - om een indrukwekkende lijst dames-met-het-hart-op-de-juiste-plaats in de startblokken te zetten. Er werd getwijfeld, plannen gemaakt, nog meer getwijfeld, planningen omgegooid, maar ze zijn er klaar voor. En hoe!


Hierboven kun je alle maaksels voor de veiling bewonderen, wij verdeelden ze over vier weken - maar op deze manier heb je al een idee van wat eraan zit te komen! Nog een aantal dingen op een rijtje:
 • Elke week komen er nieuwe maaksels op je af; enkel gedurende die week kun je hiervoor een lotje kopen - van maandag tot vrijdag middernacht.
 • Een lotje kost €2 per stuk. Ik hou je niet tegen om meerdere lotjes te kopen om je kansen te vergroten of om lotjes te kopen voor meerdere maaksel.
 • Je virtueel lotje is pas geldig als wij de centen voorzien van de juiste mededeling ontvangen op het rekeningnummer van de actie: BE69.3770.2596.1378
 • Je kunt nog steeds mee naaien met de sewalong - nog een volle week, allé hup, op anderhalf uur maak je écht waar elk van de aangeboden patroontjes - en je kunt nog steeds je maaksel showen in de linkparty.

14 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. Het was precies wat sinterklaasgevoel in onze mailbox ♥

   Verwijderen
 2. We houden onze virtuele portemonnee al klaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zo leuk allemaal. Perfect begin van een lekker lang weekend :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb al enkele pareltjes gezien waar ik mijn zinnen op wil zetten :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ooooh prachtig! En zo leuk dat er veel tassen zijn zo maakt het niet uit of je wel of geen kindjes hebt, welk geslacht, leeftijd,... kortom het wordt moeilijk kiezen want op alles bieden dat wordt net te duur 😉

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow!!!!! Er zitten echt GEWELDIGE dingen tussen :-) :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Zalig om het zo allemaal samen te zien :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. er zitten echt zo'n pareltjes tussen. Ik word er een beetje greedy van

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je meeleest! Ik ben benieuwd te horen wat je van de maaksels denkt.

Zoeken in deze blog

Mogelijk gemaakt door Blogger.