Geven & krijgen...

vrijdag 29 november 2013GW11

Tussen de soep en de patatten zette ik random.org vlug even aan het werk. Cupcake Ilse, dit jaar brengt de Sint jou ook een cadeautje! Tenminste... als je me je adres bezorgt via khadetjes[at]gmail[dot]com.

132-01132-03

Ik ben zo'n gekke trezebees die gelooft dat de wereld er héél wat schoner uitziet als je af en toe eens iemand kunt verrassen. Niet omdat het moet, maar zomaar, omdat ik er zin in heb.
Het patroontje van de fedha werd overgenomen en gecombineerd met deze pin - dat pinterest bord moet gebruikt worden, anders komen daar alleen maar dingen bij. De effen stof werd oneindig veel keren doorstikt in twee kleuren draad, de kleurtjes komen overeen met de voeringsstof. Na mijn vorige experiment had ik al bewondering voor quilters, na deze ervaring werd die bewondering alleen maar groter. Versta me niet verkeerd... ik vind het een prachtig resultaat, maar wel wat arbeidsintensief - o nee, uren tellen, daar doen we hier niet aan mee.

DSCF0238

Ik ontmoette - virtueel en soms ook in 't echt - al heel wat fijne blogmadammen... het doet mij ongelooflijk deugd om te zien dat ik niet alleen ben met mijn diepe overtuiging van goedheid en zo. Toen ik een schoon hoedje in ontvangst ging nemen - man man, ik was daar hoog bezoek ;) - kreeg ik er een broche bovenop. Hartverwarend, effenaf.

127-02
Patroon: den Mufko
Toen dochterlief de deuren van de nuitenuit achter haar dichttrok, werd een tienvoudig bandwerkje geplaceerd. Toen ik wat later polste of er voldoende tasjes waren, bleek dat de oppernuit alle medewerkers eerst had laten kiezen, en er op het einde van de rit geen tasje meer overbleef voor haar. En dat ging ze me niet zeggen... Ik nam opnieuw het vertrouwde patroontje en stikte vlug een nieuw exemplaar. Bij deze, bedankt!

Het wordt hier een allegaartje van onderwerpen vandaag... maar ik wil graag nog alle nieuwe lezers welkom heten. Het is altijd fijn te lezen wat jullie van mijn creatieve uitspattingen vinden. Zo iets van ♥verwarmend!

11 opmerkingen:

 1. Nou jammer dat Sint dit jaar niet voor mij komt. Ach ik geef ook heel graag hoor!
  En deze tasjes die jij hebt gemaakt zijn ook weer ergggg mooi!
  Groetjes, Corine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht al dat ik het tasje herkende. Nee grapje, het zit al de hele tijd in de zak van mijn vest, dus ik ken het maar al te goed. Dankjewel!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dikke proficiat aan cupcace Ilse! Ik zal mijn schoen weer zetten dit jaar, maar ik betwijfel sterk of er iets in gaat zitten! ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Jeuj, mijn nichtje is blijkbaar heel braaf geweest dit jaar! De Sint komt bij haar langst :) En dat zijn leuke pakjes hoor, van deze sint.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoera voor de winnares! Leuk cadeautje. Wie nog een graag een sintcadeautje in de bus wil, kan even bij mij langskomen ...

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Khadetjes en de arbeidsintensieve werkjes ... petje af ! (en nu weet ik wat ik vergeten ben, zijn/haar neusje !)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super... Wondertalent :) waar haal jij u effen stofjes? Die lijken mij echt supermooi maar vind die gelijk nergens ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Waar ik die haal, is wat ver voor jou ;). Nee serieus, iedere goede stoffenwinkel heeft een heel aantal uni stofjes. Ik gebruik meestal de dikkere soort (linnen is een van mijn favorieten), maar ondertussen heb ik al vanalles ;). Vraag me niet wat, daar is mijn stoffenkennis niet goed genoeg voor.

   Verwijderen
  2. Ge zou nog verschieten waar ik allemaal naar toe rijd ;) met west-Vlaamse roots kan dat ook niet anders + Antwerpse vrienden ;) uni stofjes genoeg maar die schoon linnen van u... Maart zijn u creaties die ze zo schoon maken... Inspirerende madam gij ;)

   Verwijderen
 8. JOEPIE JOEPIE JOEPIE!!!
  Dankjewel, ik ben nog blijer dan een kindje op de ochtend dat Sinterklaas is geweest :D

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Opnieuw machtig mooi! Ik ben fan en volg je op de voet! Superwoman...

  BeantwoordenVerwijderen

Fijn dat je meeleest! Ik ben benieuwd te horen wat je van de maaksels denkt.

Zoeken in deze blog

Mogelijk gemaakt door Blogger.