--tromgeroffel--

maandag 14 april 2014
Jullie reacties werden met veel plezier gelezen en kregen een nummertje mee van 1 tot 89. Alle nummertjes gingen in de (virutele) pot en tada; nummerke 84 kwam eruit...


...ijverig ging ik kijken wie dat nummertje dan wel mocht zijn, mijn reactie was een schaterlach en toen van 'oei'. Ahja, want de betreffende blogster heeft hier al eens een 'geeft weg' gewonnen -sebiet verdenken jullie me nog van partijdigheid, maar echt waar, ik kan gelijk maar op enter duwen-, meer nog... ze ontwierp zelfs het leuke stofje van het tasje. Dus Lieve, als ik je er een plezier mee kan doen, komt dit handtasje jouw richting uit! -grijns, ik verzin wel iets anders op het 'stoffen'-deel van de geeftweg-

Nu heb ik het zo wat gehad met Swoon - versta me niet verkeerd, ik vind het nog altijd leuke patroontjes, maar ik maakte er wat te veel de laatste tijd ;). Er is nog één exemplaar in wording, samen met nog duizend-en-een andere projecten. Wordt dus vervolgd. Ooit.

9 opmerkingen:

 1. leuk ! maar als ze het niet wil, zullen er wel andere kandidaten zijn ze ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Typisch zoiets :) Maar ook zij mag eens verwend worden hé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, het lot kan rare dingen doen, chansaar :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dammit, heb de weggeef gemist omdat ik op vakantie was....ook leuk hoor, maar die tas van jou.....oh zwijmel!!! Maar wel supergrappig dat juist Lieve ze wint ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ok, ik ben bijna bekomen van het lachen. Het was dus echt totaal niet mijn bedoeling om mee te doen aan de give-away.

  En hoewel ik super grote fan ben van Khadetjes maaksels, durf ik deze echt niet aannemen. Niet omdat ik hem niet leuk vind en ook niet omdat ik het stofke niet schoon vind :) Maar vooral om dat zo een handtas eigenlijk nooit ga gebruiken. En zeg nu zelf, het zou zonde zijn om dit pareltje in de kast te laten liggen.

  Dus Sarah, je mag nog eens in je virtuele pot rommelen, en een andere gelukkige kiezen. We hebben in ieder geval nog eens goed gelachen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Was het nu een Dorothy geweest, ging het sukkelaarke misschien chance gehad hebben ;).

   Verwijderen
  2. Das waar, kleine handtasjes gaan niet zo goed samen met mij ;)
   Ik neem altijd half mijn huisraad mee op stap :p

   Verwijderen
  3. Die Lieve is toch ne sjansaar! :)

   Verwijderen

Fijn dat je meeleest! Ik ben benieuwd te horen wat je van de maaksels denkt.

Zoeken in deze blog

Mogelijk gemaakt door Blogger.