Werkendag

maandag 12 augustus 2013
De eerste dag terug werken na een plezante vakantie, dat kan toch ontnuchterend zijn hé ;)
Dus haal ik voor jullie - en mezelf - nog eens de 'fijnigheid' van de voorbije weken boven.

verlof 1
Al eeuwenlang ga ik kamperen. Dat zit me in het bloed en ik hou ervan. Niet zozeer van het groen (eerlijk, dat zegt me niet zoveel), des te meer van het 'simpele' leven. Alles op zijn tijd, wanneer je er zin in hebt, zàlig. We vertrokken met de eerbiedwaardige mevrouw Troll, het troetelkindje van mijn vader. De dame in kwestie zag het licht in 1975, en is nog steeds uitgerust met het originele interieur en  toebehoren. Even terug naar af dus... Dochterlief showt haar schoon voeten en lijfje tijdens het badritueel - douchen is niet zo echt haar ding. De laatste foto is er eentje van de plaats waar de lade boven de koelkast hoort te zitten - volgens dochterlief de ideale plaats om een tut te verstoppen. Grr, je wil niet weten hoe lang wij achter die tut gezocht hebben...

verlof 2
Geen grote buitenlandse reizen voor ons, maar gewoon genieten... van mijn twee krullenbollen, duivelse Khadetjes, het geen-boterhammetjes-willen-eten omdat je de vogeltjes zou kunnen voeren. Kleine dingen en genieten, meer moet vakantie niet zijn.

verlof 3
Er was precies ook iets met voeten...hakjes passen - blote voeten aan zee - 'verstopte' voeten achter de lakens van oma - nota aan mezelf: geen felroze sokjes de volgende keer;)

verlof 4
Ik deed mijn uiterste best om alle 'moetjes' te vermijden - en genoot daar met volle teugen van. Maar mijne kast - gevonden in een kringloopwinkel vlakbij dankzij een gouden tip van Ampersandje - daar maakte ik tijd voor vrij. Nog een toevalligheid leverde mij ook een stuk inhoud aan. Poetsen, schuren, een nieuw 'jasje' en heel wat liefde/geduld/stoom later kon ik met mijn Khadetjes de kast vullen. Ooh... die kleurenpracht, niet te doen! Kleuren en herinneringen, ik kan weer een jaartje verder ;)

10 opmerkingen:

 1. ik moet je teleurstellen, een week na de vakantie terug gaan werken is nog even erg ;)
  sjieke kast seg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zalige vakantiefoto's! Die voetekes !!!!!
  De kast en haar inhoud zijn ook niet te versmaden, wat een vondst!
  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Man, man, (eu... vrouw, vrouw) ik ben helemaal stikjaloers op jouw kast met inhoud. Zalig! Dat er heel wat moois uit mag voortvloeien!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hier was het vandaag ook de 1ste werkdag na de vakantie, ongelooflijk hoe snel je het vakantie-gevoel weer kwijt bent...
  Mooie foto´s!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. allé, je eerste werkdag zit er ondertussen alweer op...hoe vlug kan het vakantiegevoel weg zijn hè!
  En dan die ladekes vol knoopkes!!!!! OHHHHHHHHHHHHHHHH MY GOD! Hoeveel geluk kan een mens hebben!!!!! :-))) heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hier van hetzelfde, maar we hebben zo genoten van die vakantie met mooi weer ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Amaaaaaai, wat een sjieke ladenkast ... DAT WIL IK OOK!
  En eenvoudig op reis gaan, I agree!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, 't is echt een manier om uwen vent zot te krijgen. Ik wil al jaren zo'n kast om er papier in te stoppen. Nu heb ik er eindelijk een gevonden en dan vul ik hem met knopen ;)

   Verwijderen

Fijn dat je meeleest! Ik ben benieuwd te horen wat je van de maaksels denkt.

Zoeken in deze blog

Mogelijk gemaakt door Blogger.