Letters en kleur

maandag 13 mei 2013
Welkom in de wereld van een kleurverslaafde hamster. Ik hou van kleurtjes...
Had ik de tijd, ik zou de hele dag niets anders doen dan genieten van mooie kleuren, dingen uitproberen en combineren, weet ik veel wat allemaal. Genieten. Ik had het al erg te pakken met verf, pigment, kleurpotloden, ... En nu doe ik olijk verder met stofjes - waar je naast de kleuren ook nog eens al die leuke patronen hebt.

Van een vriendin kreeg ik een bon van een kunstenaarswinkel. Vorige week moest ik er passeren en ik kon me niet bedwingen er even binnen te springen. Mijn oog viel op een serie kleurpotloden die ik nog niet in mijn bezit had en best wel eens wou uitproberen. Dus liet ik me - eventjes maar - gaan:
66 - Letters in kleur 01
Potloden: Supracolor II van Caran d'Ache

Naast een lading tricot nam ik deze nieuwe schat mee in mijn valies - heel voorzichtjes ingepakt, ze zouden wel eens harde schokken kunnen krijgen of vallen. Terwijl ik ze aan het uitproberen was - hoe raar het misschien lijkt, ieder potlood kleurt anders, en vraagt een andere aanpak/toepassing - maakte ik met dezelfde gang een didactisch voorbeeldje. Ideaal tijdverdrijf bij de zandbak ;). Merci Jes!
66 - Letters in kleur 04

6 opmerkingen:

Fijn dat je meeleest! Ik ben benieuwd te horen wat je van de maaksels denkt.

Zoeken in deze blog

Mogelijk gemaakt door Blogger.